Tervetuloa Finlandia Marinen verkkokauppaan !

IMG_20200622_152232IMG_20190627_204405IMG_20190715_195718

 

Meiltä löydät laadukkaat laiturit ja laituritarvikkeet. Valmistamme laadukkaat Kaislatar laiturit, valmistus tapahtuu Keski-Suomessa kotimaisesta männystä. Valitsemalla Kaislatar laiturin olet tukemassa kotimaista työtä. Toiminta periaatteenamme on toimittaa asiakaille vain huippu laadukkaita, pohjoisiin olosuhteisiin sopivia ja kestäviä tuotteita. Laajan yhteistyöverkostomme sekä oman valmistuksen vuoksi pystymme toimittamaan myös räätälöidyt ratkaisut nopeasti ja joustavasti. Meiltä myös asennus palvelu myymiimme tuotteisiin, kysy tarjous.

 

IMG_20180723_091654

 

Laiturin valinnassa täytyy ottaa huomioon monta asiaa jotta asennuksesta saadaa kestävä sekä turvallinen. Laitureihin on saatavilla kattavasti varusteita joilla voidaan helposti parantaa laiturin ulkonäköä, turvallisuutta sekä viihtyvyyttä. Laiturit ovatkin nykyään monesti lähempänä kelluvaa terassia kuin niin sanottua peruslaituria.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri oikean laiturin ja siihen sopivat komponentit sekä varusteet.

 

IMG_20200623_115922IMG_20180304_155924_849_3

Finlandia Marine toimittaa laadukkaat laiturit ja tarvikkeet. Muoviponttoonilaiturit, putkiponttoonilaiturit, betoniponttoonilaiturit sekä massiivibetonilaiturit. Ankkuroinnit betonipainoilla ja kettingillä tai pylväillä. Laiturin varusteluun kattavasti tarvikkeita mm. uimaportaat, pollarit, käyntisillat, maatuet, venerenkaat, törmäys-suojat, kaiteet, penkit, jne. Tarvittaessa myös asennamme myymämme laiturit ammattitaidolla, kohteeseen sopivilla tarvikkeilla. Pyydä tarjous niin katsotaan juuri sinun tarpeisiin ja käyttökohteeseen sopiva laituri, valmiiksi asennettuna.

 

 

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


Laiturit

Laiturit

Kattava valikoima laadukkaita ja kestäviä laitureita, rantaan kuin rantaan. Kattavasti varusteltuna.

Laituritarvikkeet

Laituritarvikkeet

Finlandia Marinelta kattava valikoima laadukkaita ja kestäviä laituritarvikkeita joilla viimeistelet laiturisi.

Veneily

Veneily

Veneilytarvikkeet

Tarjoukset

Finlandia Marinen ajankohtaiset tarjoukset.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot