Tervetuloa Finlandia Marinen verkkokauppaan !

 

Meiltä löydät laadukkaat laiturit sekä laituritarvikkeet, kattavasti sekä asian mukaisesti varusteltuna ja tarvittaessa valmiiksi asennettuna. Valmistamme myymämme laiturit Keski-Suomessa ja pyrimme käyttämään tuotteissa mahdollisimman paljon paikallisesti tuotettuja materiaaleja sekä komponentteja, näin voimme olla osaltamme pienentämässä hiilijalanjälkeä. Pyrimme pitämään myöskin omavalmistusasteen mahdollisimman korkeana jolloin tuotekehitys on joustavaa ja työtä syntyy paikallisesti mahdollisimman paljon.

 

muoviponttooni_maenttae_1

 

Valmistamme laadukkaat Kaislatar laiturit, valmistus tapahtuu Keski-Suomessa kotimaisesta männystä. Valitsemalla Kaislatar laiturin olet tukemassa kotimaista työtä. Toiminta periaatteenamme on toimittaa asiakaille vain huippu laadukkaita, pohjoisiin olosuhteisiin sopivia ja kestäviä tuotteita. Laajan yhteistyöverkostomme sekä oman valmistuksen vuoksi pystymme toimittamaan myös räätälöidyt ratkaisut nopeasti ja joustavasti. Meiltä myös asennus palvelu myymiimme tuotteisiin, kysy tarjous.

 

        putkiponttooni_muurame_2   

 

Laiturin valinnassa täytyy ottaa huomioon monta asiaa jotta asennuksesta saadaa kestävä sekä turvallinen. Laitureihin on saatavilla kattavasti varusteita joilla voidaan helposti parantaa laiturin ulkonäköä, turvallisuutta sekä viihtyvyyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri oikean laiturin ja siihen sopivat komponentit sekä varusteet.

 

betoniponttooni_lievestuore_1

 

Finlandia Marine toimittaa laadukkaat laiturit ja tarvikkeet. Muoviponttoonilaiturit, putkiponttoonilaiturit sekä pylväslaiturit. Ankkuroinnit betonipainoilla / teräspainoilla ja kettingillä tai pylväillä.

 

       uimaportaat_4

 

Laiturin varusteluun kattavasti tarvikkeita mm. uimaportaat, pollarit, käyntisillat, maatuet, venerenkaat, törmäys-suojat, kaiteet, penkit, jne. Tarvittaessa myös asennamme myymämme laiturit ammattitaidolla, kohteeseen sopivilla tarvikkeilla. Pyydä tarjous niin katsotaan juuri sinun tarpeisiin ja käyttökohteeseen sopiva laituri, valmiiksi asennettuna.

 

        penkki_1

 

Laitureiden pääraaka-aineena käytämme kotimaista painekyllästettyä mäntyä, kotimainen puu on laadullisesti paras materiaali kestäviin ja tyylikkäisiin laitureihin.

 

Kopio_finlandia_marine_logo_1

 

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


Laiturit

Laiturit

Kattava valikoima laadukkaita ja kestäviä laitureita, rantaan kuin rantaan. Kattavasti varusteltuna.

Laituritarvikkeet

Laituritarvikkeet

Finlandia Marinelta kattava valikoima laadukkaita ja kestäviä laituritarvikkeita joilla viimeistelet laiturisi.

Veneily

Veneily

Veneilytarvikkeet

Tarjoukset

Tarjoukset

Finlandia Marinen ajankohtaiset tarjoukset.