Sovellus

Tervetuloa Finlandia Marinen verkkokauppaan !

 

Meiltä löydät laadukkaat laiturit ja laituritarvikkeet sekä myös asennamme myymämme laiturit ja tarvikkeet ammattitaidolla. Toiminta periaatteenamme on toimittaa asiakaille vain huippu laadukkaita, pohjoisiin olosuhteisiin sopivia ja kestäviä tuotteita. Laajan yhteistyöverkostomme sekä oman valmistuksen vuoksi pystymme toimittamaan myös räätälöidyt ratkaisut nopeasti ja joustavasti.

Laiturin valinnassa täytyy ottaa huomioon monta asiaa jotta asennuksesta saadaa kestävä sekä turvallinen. Laitureihin on saatavilla kattavasti varusteita joilla voidaan helposti parantaa laiturin ulkonäköä, turvallisuutta sekä viihtyvyyttä. Laiturit ovatkin nykyään monesti lähempänä kelluvaa terassia kuin niin sanottua peruslaituria.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri oikean laiturin ja siihen sopivat komponentit sekä varusteet.

 

Finlandia Marine toimittaa laadukkaat laiturit ja tarvikkeet. Muoviponttoonilaiturit, putkiponttoonilaiturit, betoniponttoonilaiturit sekä massiivibetonilaiturit. Ankkuroinnit betonipainoilla ja kettingillä tai pylväillä. Laiturin varusteluun kattavasti tarvikkeita mm. uimaportaat, pollarit, käyntisillat, maatuet, venerenkaat, törmäys-suojat, kaiteet, penkit, jne. Tarvittaessa myös asennamme myymämme laiturit ammattitaidolla, kohteeseen sopivilla tarvikkeilla. Pyydä tarjous niin katsotaan juuri sinun tarpeisiin ja käyttökohteeseen sopiva laituri, valmiiksi asennettuna.

 

 

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


Laiturit

Laiturit

Kattava valikoima laadukkaita laitureita, rantaan kuin rantaan.

Laituritarvikkeet

Laituritarvikkeet

Kattava valikoima laadukkaita ja kestäviä laituritarvikkeita.

Veneily

Veneily

Veneilytarvikkeet

Tarjoukset

Finlandia Marinen ajankohtaiset tarjoukset.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot